[002] Retard en la tramitació de llicències

-  Que vos sembla tractar sobre el què retrassa la tramitació de llicències els informes sectorials sol.licitats pels ajuntaments de forma successiva i no simultània, per la suma de temps que això suposa?
Punt dos de l'article 151 d la LUIB,.., aquests informes o autoritzacions han d'acompanyar la sol·licitud.
Això no es aplicable a l'informe del Consell per a habitatges en rústic. Article 36.2 de la LSR 
Ben vist, però després hi ha es dubte si allò que ha informat l'administració sectorial és coincident amb lo que se presenta a l'ajuntament. Els informes sectorials haurien de fer constar els visats dels projectes que han informat, o altres dades si no està visat.
Turisme remet la documentació informada, segellada, directament a l'ajuntament. La solicitud d'informe a AESA també ha de sortir de l'ajuntament.
Sí, i litoral crec que també ho fa, però la resta no.
Be, com a director de territori, i per tant, responsable, avui per avui, de litoral, vos ofereix fer una reunió, dins les meves competències sobre aquest tema, i debatre d’aquest tema quan volgueu.
- S'accepta l'oferiment.
Esperau dues setmanes a que es contituexi el nou govern i si jo estic a ell, ho feim.
Això pensavem fer. Esperant que hi siguis....
Bon dia, podem tractar el tema dels terminis de les autoritzacions dels habitatges a sòl rústic per part del Consell, però també a l'espera de la formació del Govern del Consell. Salut per tots

No hay comentarios:

Publicar un comentario